Kundkorg

0 varor
Free Shipping for orders of
50sek or more.

Om oss

Spooky Kidswear erbjuder barnkläder inom senaste modet som inte finns Design i kombination med funktionalitet och enkelhet. Oavsett om du handlar i vår butik eller vår web-shop, så är god service det allra viktigaste. Det ska vara lätt, bekvämt och inte minst spännande att handla hos oss.

Vi försöker bygga upp butiken kring tanken att våra kläder ska spegla den tidsanda som syns i dagens vuxenmode, samtidigt som den är anpassad till det behov barn har att kunna röra sig, leka och bara vara barn. Tydlig och enkel stil utan att kompromissa med kvalitet och funktionalitet.

Utbudet av kläder på Spooky utgörs av en bas som finns från säsong till säsong som sedan kompletteras med mer säsongsbetonade spännande kläder och accessoarer. Gemensamt för alla dessa märken och produkter är att de är alla noggrant handplockade för att skapa en modern butik med en attityd och personlighet.

Om du har tips på något märke du skulle vilja se hos oss, så får du gärna skicka ett mail till adressen kontakt@spooky.se

Varmt välkomna

Sandra / Johanna / Birgitta

Visa större karta
Leverans Märken
Spooky´s Nyhetsbrev
SPOOKY KIDSWEAR KUNDTJÄNST LEVERANSVILLKOR GUIDER
Grevgatan 61, 114 59 Stockholm Om oss Frakt Så handlar du
Tel: 08-660 05 25 Kundtjänst Returer Storleksguide
Mail: kontakt@spooky.se Medlem Betalsätt Tvättråd
Copyright © 2018 Spooky.